ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ပံုမွန္စားသံုးပါက အသက္အ႐ြယ္ရလာသည့္အခါ အယ္ဇိုင္းမားေရာဂါ ျဖစ္ပြားမႈကို ကာကြယ္ေပးႏိုင္ေၾကာင္း ေတာင္ကိုရီးယား သုေတသနပညာရွင္မ်ားက ဇူးလိုင္၁၁ရက္၌ ေျပာၾကားသည္။Saturday, July 12, 2008
ခရမ္းခ်ဥ္သီး စားသံုးျခင္းျဖင့္ အယ္ဇိုင္းမားေရာဂါကာကြယ္ႏိုင္
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ပံုမွန္စားသံုးပါက အသက္အ႐ြယ္ရလာသည့္အခါ အယ္ဇိုင္းမားေရာဂါ ျဖစ္ပြားမႈကို ကာကြယ္ေပးႏိုင္ေၾကာင္း ေတာင္ကိုရီးယား သုေတသနပညာရွင္မ်ားက ဇူးလိုင္၁၁ရက္၌ ေျပာၾကားသည္။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment